Яблука

Яблука

Яблука

Умови зберігання яблук визначаються згідно ГОСТ 27819-88 «Яблука свіжі. Зберігання в холодильних камерах »

Залежно від сортових характеристик терміни зберігання в холодильній камері можуть коливатися від 2 до 6 місяців. А температура повітря в камері може становити від -1°С до + 4°С. Відносна вологість в камері встановлена, як і для більшості плодів, на рівні 90 … 95%. Циркуляцію повітря в камері рекомендовано здійснювати безперервно з кратністю від 30 до 40 обсягів незавантаженої камери в годину.

Яблука  У серпні-вересні 2016 року компанією «Холод-Інжиніринг» була завершена реконструкція двох сховищ для яблук: дві камери загальною місткістю до 260 т, чотири камери загальною ємністю до 500 т.

Для забезпечення необхідних технологічних параметрів в камері використовувалися кубічні повітроохолоджувачі Kelvion (Goedhard – Чехія) спеціальної аграрної серії, в поєднанні з компресорно-конденсаторними агрегатами на базі напівгерметичних поршневих компресорів Frascold (Італія). Завдяки конструктивним особливостям даних повітроохолоджувачів (високопродуктивні вентилятори, що працюють «на продув», велика теплообмінна площа, робота з малим DT – градієнтом температур) можливо мінімізувати масу природних втрат продукції від зневоднення плодів. А використана запірно-регулююча арматура та електронні блоки управління виключають ризик раптових перепадів температури в камерах.

Вашій увазі пропонуються фото об’єктів, починаючи з перших етапів реконструкції та монтажних робіт:

Яблука