ШОКОВА ЗАМОРОЗКА

ШОКОВА ЗАМОРОЗКА

ШОКОВА ЗАМОРОЗКА Одним з новітніх напрямків компанії “Холод-Інжиніринг” є швидка заморозка продуктів. Швидка заморозка дозволяє зберегти в складі ягід, фруктів і подрібнених овочів корисні речовини і вітаміни, які не зберігаються при інших видах переробки. Запропонована нами технологія заморозки, технологічні процеси і обладнання забезпечують випуск конкурентоспроможної та екологічно чистої продукції.

Замовте безкоштовну консультацію:

    Пристрої для шокової заморозки овочів та фрукців

    “Холод-Інжиніринг” займається проектуванням, постачанням і монтажем найпоширеніших і ефективних видів морозильних агрегатів, таких як:
    • Спіральні морозильні апарати,
    • Флюідізаціонние апарати тунельного типу,
    • Камери шокової заморозки,
    • Плиткові морозильні агрегати.

    При виборі технології визначальне значення матиме в першу чергу вид продукту,  маса  продукту, що заморажується, на годину, та обсяги виробництва.

    У чому відмінність даних апаратів?

    Як видно з назви, в першу чергу це конструктивні особливості. Але це ще не все.
    ШОКОВА ЗАМОРОЗКА Спіральні морозильні апарати є найпоширенішим видом швидкоморозильних агрегатів в харчовій промисловості, і призначені для заморозки і швидкого охолодження свіжоприготованих напівфабрикатів, м’ясних, рибних і хлібобулочних виробів.
    Перевагами таких машин є: автоматизація процесу навантаження-розвантаження; зручність вбудовування в технологічну лінію; безперервність дії; можливість одночасної заморозки продуктів різних видів, з подальшим поділом на виході з конвеєра; компактність в порівнянні з іншими типами конвеєрів; автоматизоване очищення стрічки.

    ШОКОВА ЗАМОРОЗКА Флюідізаціонние апарати тунельного типу призначені для швидкої заморозки ягід, подрібнених фруктів, овочів і грибів, бланшованого рису і креветок. Відмінною особливістю даних апаратів є те, що продукт, який піддається заморожуванню, постійно перебуває в підвішеному шарі. Поступаючи в апарат по конвеєрній стрічці, продукт потрапляє під вплив холодного повітря з високим тиском, який підводиться знизу конвеєрної стрічки.

    Переваги: частинки товару не змерзаються одина з одною, кожна частина отримує рівномірну обробку з кожного боку, забезпечуючи індивідуальну заморозку високої якості, і привабливий вигляд продукту на виході; для тендітних і легких продуктів можливе застосування повітряного байпаса, який дозволяє знизити повітряний тиск, не змінюючи потужність вентиляторів.

    ШОКОВА ЗАМОРОЗКА Камери шокової заморозки являють собою теплоізольований контур, виконаний з пінополіуретанових сендвіч-панелей, з встановленим високопродуктивним повітроохолоджувачем всередині. Продукт в камері розміщується на візках або палетах, що дозволяє одночасно заморожувати різні види і сорти продукту, зі схожими властивостями. Розміри камери визначаються за кількістю розміщених візків, тобто холодильна потужність камери оптимально розрахована на необхідну Вам продуктивність «по продукту».
    До переваг камер шокової заморозки в першу чергу варто віднести – оптимальну організацію повітро-і теплообміну; періодичність дії, дозволяє дотримуватися технології і задані температури в товщі продукту; рівномірність розподілу температури по шарам, завдяки застосуванню спеціальних повітроохолоджувачів – «шок фростерів»; зменшення часу обробки, в порівнянні з конвеєрними типами морозильних агрегатів; оптимізація енерговитрат.

    ШОКОВА ЗАМОРОЗКА Плиткові морозильні агрегати застосовуються для широкого ряду продуктів – від соусів, каш і пюре до м’ясних філе, і навіть ягід, запакованих в картонних коробках. Продукт в упаковці правильної форми (плоскі порції, блоки) поміщають між плитами морозильного апарату, які притискаються гідравлічним пристроєм. Завдяки контактному методу охолодження і високому коефіцієнту тепловіддачі можливо значно скоротити тривалість заморожування, а отже і енергоспоживання установкою.

    Переваги: виключення вентиляторів усуває додаткові витрати енергії і додаткові джерела тепла; висока продуктивність при невеликих габаритних розмірах; простота монтажу; можливість регулювання відстані між плитами, що дозволяє адаптувати агрегат під різні розміри продукту.

    Ми завжди готові допомогти Вам в правильному виборі апарату для заморозки, дати рекомендації щодо технології, та прорахувати оптимальні для Вас варіанти морозильних агрегатів.

    Заполните простую форму и мы рассчитаем ориентировочную стоимость в течение 2х часов!

    РАССЧИТАТЬ СТОИМОСТЬ
    Запрос успешно отправлен
    мы перезвоним вам в течение 5 минут!