ПРОМИСЛОВИЙ ХОЛОД

ПРОМИСЛОВИЙ ХОЛОД

ПРОМИСЛОВИЙ ХОЛОД

Компанія «Холод-Інжиніринг» пропонує промислове холодильне обладнання для м’ясокомбінатів, хлібозаводів, рибозаводів і інших підприємств з виробництва харчової продукції. Проектування і будівництво холодильного складу виконується нашими фахівцями під ключ. Вони підберуть оптимальне обладнання для зберігання продуктів харчування, виконають його монтаж, а в подальшому будуть виконувати періодичне обслуговування – для стабільної та безперебійної роботи агрегатів.

Замовте безкоштовну консультацію:

    Холодильне обладнання для складу

    Щоб холодильні склади були ефективними, необхідно враховувати цілий ряд критеріїв: географічне положення, характеристики та особливості вашої продукції та ін. Адже на основі цих нюансів підбирається спеціальне обладнання. Залежно від конкретного завдання для складу можуть використовуватися:

    1. Компресорно-конденсаторні агрегати. Готують холодоагент до роботи в системі. Схожі з класичними спліт-системами, але мають набагато більшу потужність. Завдяки цьому вони встановлюються в різних приміщеннях: на заводах, в цехах, великих промислових підприємствах.
    2. Центральні холодильні машини. Створюють штучний холод, який необхідний для заморожування і зберігання продуктів. Відрізняються високою надійністю і продовжують функціонувати навіть після виходу одного компресора. Також характеризуються хорошою гнучкістю, що дозволяє розподіляти холод по споживачах.
    3. Чилери. Використовуються для охолодження напоїв (вино, соки), питної та технологічної води (наприклад, на хлібозаводах) і т.д. Теж частково схожі з класичними кондиціонерами, але відрізняються збільшеною потужністю.
    4. Повітряні конденсатори. Використовуються для конденсації холодоагенту. Теплообмінник виготовляється з мідних труб з алюмінієвими ребрами, що забезпечує високу ефективність роботи агрегату.

    Також на складах можуть використовуватися холодильні камери з сендвіч-панелей. Адже саме дане обладнання призначене для охолодження, заморозки і зберігання продукції. У ньому підтримується оптимальна температура і рівень вологості, завдяки чому всі продукти харчування зберігаються свіжими. Працює обладнання при температурі від +15 до -40 градусів. Щоб уникнути всіляких неполадок і поломок бажано, щоб вона не піднімалася вище +40 градусів.

    Оснащення холодильного складу під ключ

    Якщо вам потрібно обладнати холодильний склад – звертайтеся в компанію «Холод-Інжиніринг». Ми працюємо з будь-якими промисловими підприємствами і готові запропонувати вам комплексне рішення по підбору, постачанню та встановленню необхідного обладнання.

    Для початку наші інженери вивчать особливості вашого приміщення і ознайомляться з властивостями продуктів, які зберігаються. Вся отримана інформація використовується при розробці проекту. Також враховуються можливі форс-мажорні ситуації – спеціально для цього холодильне обладнання для складу комплектується декількома камерами. І якщо раптом одна з них вийде з ладу, то інші продовжать роботу, забезпечуючи оптимальний температурний режим.

    Потім ми доставляємо обладнання на ваш об’єкт. Збірка холодильної камери з сендвіч-панелей і установка інших пристроїв виконується вже на місці.

    Співпрацюючи з компанією «Холод-Інжиніринг», ви отримуєте:

    • комплексне рішення по оснащенню холодильного складу під ключ;
    • стабільну роботу холодильного обладнання (з можливістю контролю основних показників для зберігання продукції);
    • регулярне обслуговування агрегатів.

    Наша компанія знаходиться в Києві, але продаж холодильного обладнання здійснюється по всій Україні. Ціна питання обговорюється з кожним клієнтом в індивідуальному порядку. При необхідності ви можете і уточнити будь-які нюанси у наших фахівців, зв’язавшись з ними за вказаними на сайті телефонами.

    За нашими плечами множество успешно реализованных проектов!

    СМОТРЕТЬ ОБЪЕКТЫ
    Запрос успешно отправлен
    мы перезвоним вам в течение 5 минут!

    Наші фахівці завжди готові проконсультувати Вас по будь-яких питань, пов’язаних з роботою холодильного та морозильного обладнання, режимах зберігання, завантаження і розташування продукції в камерах.

    Заполните простую форму и мы рассчитаем ориентировочную стоимость в течение 2х часов!

    РАССЧИТАТЬ СТОИМОСТЬ
    Запрос успешно отправлен
    мы перезвоним вам в течение 5 минут!